IVECO varebil og lastebil

Vi er en autorisert forhandler og serviceverksted for IVECO nyttekjøretøy og har også egen 24/7 utrykningstjeneste som kan komme ut til deg ved behov.

IVECO Godkjent service verksted
IVECO 24H assistance

Kundemottaker IVECO

Autorisert verksted

Komplett bremseverksted

Delelager

Utrykningstjeneste


38 18 36 03

Sertifisert IVECO forhandler

Som sertifisert IVECO forhandler har vi inngående erfaring med salg til profesjonelle; vi kjenner transportverdenen bedre enn noen annen, og vi vet derfor hvordan vi skal løse dine behov. Det betyr at du hos Maskin & Auto Service Sør kan føle deg sikker på at du får nettopp den varevogn eller lastebil som kan løse dine oppgaver.


IVECO salgs kontakt

Ta kontakt med våre avdelingsleder for salg av IVECO:

Kenneth Saghaug

kenneth@masauto.no


93 44 21 91

Nyhet

Bilde av Nye IVECO Daily

Nye IVECO Daily

Du kan stole på at Daily leverer den beste ytelsen i klassen dag etter dag, år etter år, med sin avanserte girkasse, høyeffektive motor, gode drivstoffeffektivitet og lave totalkostnader.
Les mer
Bilde av Nye IVECO Eurocargo

Nye IVECO Eurocargo

Bærekraftig, effektiv, lettmanøvrert og allsidig: Eurocargo er den perfekte lastebilen for urban transport og kommunalt bruk.
Les mer
Bilde av IVECO T-Way

IVECO T-Way

IVECO T-Way er kjøretøyet du trenger for de tøffeste oppdragene. Med sin perfekte kombinasjon av robusthet, holdbarhet og komfort er bilen utviklet for å tilfredsstille dine krav.
Les mer
Bilde av IVECO S-Way

IVECO S-Way

Nye IVECO S-WAY er det ideelle kjøretøyet for langtransport og den beste løsningen for flåteeieren. Nytt motorprogram utvidet med Cursor 13-motorer på 490 og 530 hk.
Les mer
Bilde av IVECO X-Way

IVECO X-Way

IVECO X-WAY byr på ultimat fleksibilitet for tilpasning av kjøretøyet til dine spesifikke krav. Med bruksorientert tilnærming, HI-TRACTION systemet og terrengegenskaper er IVECO X-WAY en perfekt alrounder for alle slags oppdrag.
Les mer