IVECO T-Way

IVECO T-WAY
DRIVE THE NEW WAY

IVECO T-WAY er kjøretøyet du trenger for de tøffeste oppdragene under de mest krevende forhold. Med sin perfekte kombinasjon av robusthet, holdbarhet og komfort er bilen utviklet for å tilfredsstille dine krav og overgå dine forventninger når det gjelder produktivitet, nyttelast og sikkerhet. Med den legendariske robustheten på chassiset og komponentene er den bygd for å klare ekstreme offroad-oppgaver med en markedsledende totalvekt på 40 tonn.

Med HI-TRACTION
avansert ingeniør-kunnskap og teknologiske løsninger kan man stole på høy ytelse under krevende bruk, også utenfor vei, og vanskelige miljøer.

IVECO T-WAY
tar sjåførens opplevelser ombord til et nytt nivå med det nye førerhuset som er utviklet til det beste for sjåførenes behov. Førerhuset har de fleste avanserte egenskaper til den nye IVECO WAY-serien og er ekstremt og gi et sikkert. Den avanserte oppkoblingen byr på mange tjenester som er utviklet for å gjøre sjåførens iv enklere og maksimere kjøretøyets driftstid.

Som den mest holdbare og produktive tunge anleggsbilen er IVECO T-WAY virkellig ustoppelig og i særklasse når det gjeldeer de tøffeste utfordringene.

MOTORER
IVECO T-WAY har et stort utvalg av Euro VI dieselmotorer som dekker alt slags bruk. Motorene, med 2 forskjellige sylindervolum og effektuttak som strekker seg fram 340 til 510 hk, leverer klasseledende kraft.

Salgsrepresentant for IVECO

Kenneth Saghaug

kenneth@masauto.no


93 44 21 91
IVECO Godkjent salgs og service verksted