Nye IVECO Daily

Nye Iveco Daily kassevogn, med nye tilpassede og intelligente løsninger, er din sanne følgesvenn i forretningssuksess: Den nye AIR-PRO familien bryter grenser med nyheter. Den innovative luftfjæringen med smart elektronisk styring – enkelt kontrollert med en joystick i førerkabinen – forbedrer kjørekomforten, beskytter deg og lasten og tilpasser seg til arbeidet ditt.

I tillegg er nye Iveco Daily kassevogn det første lette nyttekjøretøyet med sittepute, rygglene og hodestøtte i skum med minnefunksjon. Du kan samhandle med kjøretøyet med stemmestyring og videreføre fordelene med oppkobling med et stadig voksende utvalg av godt tilpassede tjenester som er skreddersydd til din bruk av kjøretøyet og dine krav.

TØFF FOR DE MEST KREVENDE JOBBENE
Med nye Iveco Daily får du gjort de mest krevende jobbene raskt og effektivt, du sparer tid, forbedrer lønnsomheten og kan ta hensyn til miljøet.

KLASSENS BESTE YTELSE
Du kan stole på at Daily leverer den beste ytelsen i klassen dag etter dag, år etter år, med sin avanserte girkasse, høyeffektive motor, gode drivstoffeffektivitet og lave totalkostnader.

Salgsrepresentant for IVECO

Kenneth Saghaug

kenneth@masauto.no


93 44 21 91
IVECO Godkjent salgs og service verksted