Nye IVECO Eurocargo

Bærekraftig, effektiv, lettmanøvrert og allsidig: Eurocargo er den perfekte lastebilen for urban transport og kommunalt bruk. Fra bydistribusjon til renovasjon, feiing av veier, veiarbeid og container-transport, den kan tilfredsstille alle behov. Takket være kompakt kjøretøybredde (2,1 meter), stort styreutslag (52 grader) og den beste snudiameteren i sin kategori (like under 11 meter for akselavstand på 2790 mm), er den en perfekt partner for virksomheten din.

BEST YTELSE, LAVERE FORBRUK
Motorene i nye Eurocargo er Tector 5, fire sylindre og 4,5 liter, og Tector 7, seks sylindre og 6,7 liter dieselmotorer på opptil 320 hk. De er optimert for å yte best på lavt turtall for å minimere TCO (Total Cost of Ownership). Bilene er også tilgjengelig med en CNG-motor på 204 hk.

MER PLASS, ØKT KOMFORT​​​
Eurocargo er den beste løsningen når det gjelder å forenkle livet ditt på veien. Bilen har betjeningsorganer på rattet, god oppbevaringsplass, rekker med knagger for klær og et meget komfortabelt, luftavfjæret førersete. Den egner seg ypperlig for urban transport, og utformingen av dashbordet og den kompakte motortunnelen gjør det enkelt Å GÅ TVERS GJENNOM FØRERHUSET i nye Eurocargo.

Salgsrepresentant for IVECO

Kenneth Saghaug

kenneth@masauto.no


93 44 21 91
IVECO Godkjent salgs og service verksted