IVECO S-Way

IVECO S-WAY BLI VANT TIL DIN NYE S-WAY
IVECO S-WAY er den perfekte reisekameraten til sjåføren, den ideelle forretningsløsningen for flåteeieren og den bærekraftige vennen til miljøet.

Kjøretøyet løfter sjåførens arbeids- og livserfaring til et nytt nivå med førerhuset utviklet rundt sjåførens behov. Det betyr god plass og et veltilpasset arbeidsmiljø med komfortable egenskaper, avanserte funksjoner og den nye stemmestyringen IVECO DRIVE PAL.

Med stor drivstoffeffektivitet og lave totalkostnader gir IVECO S-WAY fremragende verdi og produktivitet for flåteeieren.

Og ved å introdusere produktegenskaper som reduserer CO2-utslippene, ligger kjøretøyet godt an på veien mot dekarbonisering.

FORRETNINGS-PRODUKTIVITET
Nye IVECO S-WAY er det ideelle kjøretøyet til langtransport oog den beste løsniingen for flåteeieren:

  • Nyeste generasjon bakaksel med flere utvekslinger
  • Forbedret aerodynamikk, oppnådd med høyeffektivt deksel på A-stolpen
  • Nytt motorprogram utvidet med Cursor 13-motorer på 490 og 530 hk
  • Nytt automatisk klimaanlegg med “eco mode” funksjon

Alle disse egenskapene gir en drivstoffbesparelse på inntil 3%, noe som gjør nye IVECO S-WAY særdeles drivstoffeffektiv.

BÆREKRAFT
Nye IVECO S-WAY tar ytterligere et skritt forover på veikartet mot dekarbonisering og reduksjon av CO2-utslipp:

  • Smart servopumpe
  • Clutchstyrt kompressor i CNG- og LNG-versjonene

Egenskaper som i kombinasjon med nyeste generasjon bakaksel, automatisk klimaanlegg med «»eco mode»» funksjon og det høyeffektive dekselet på A-stolpen gir ytterligere reduksjon i CO2-utslippene.

Et helt nytt førerhus
Hver enkelt detalj er blitt omhyggellig utformet for å maksimere kjøretøyets aerodynamiske ytelse: Alle spalter og gap er blitt lukket for å optimere luftflyten og dermed gi en betydelig bedring av drivstoffeffektiviteten.
Under gulvet sørger det nye motorprogrammet og komponenter for å heve standarden når det gjelder ytelse og drivstoffeffektiviteten, og det øker virksomhetens produktivitet.

Salgsrepresentant for IVECO

Kenneth Saghaug

kenneth@masauto.no


93 44 21 91
IVECO Godkjent salgs og service verksted