MAN nyttekjøretøy

Vi er en autorisert servicepunkt for MAN nyttekjøretøy og har også egen 24/7 utrykningstjeneste som kan komme ut til deg ved behov.

På vår avdeling har også MAN Truck & Bus salgskontor.

MAN er en av verdens ledende produsenter av lastebiler til transport og distribusjon, og den nest største lastebilprodusenten i Europa. MAN har oppnådd posisjonen sin gjennom innovativ tenkning og konstant utvikling av teknologi. Samtidig har MAN lagt vekt på et fleksibelt produktprogram, som tar hensyn til både sjåfør, bileier og miljø. Over hele verden står derfor MAN i dag for lastebiler med god komfort og sikkerhet, optimal driftsøkonomi og minimal miljøbelastning.

IVECO Godkjent service verksted
MAN mobile 24h assistance

Kundemottaker MAN

Autorisert verksted

Komplett bremseverksted

Delelager

Utrykningstjeneste


38 18 36 03

MAN representant for Agder

I tilegg til at vi er sertifisert MAN servicesenter har vi også MAN-sin representant for Agder i samme bygget. For salg av ny eller brukt MAN nyttekjøretøy ta kontakt med:


Johannes Erlandsen

johannes.erlandsen@man.eu


47 46 26 77

Nyhet

Bilde av MAN TGE – Mer en varebil

MAN TGE – Mer en varebil

Der er ikke mange varebiler som har så mye lastebil i seg som MAN TGE. Uansett om det gjelder bygg og anlegg, persontransport eller distribusjon, så klarer MAN TGE alt.
Les mer
Bilde av MAN TGX

MAN TGX

MAN TGX er "International Truck of the Year 2021"! MAN TGX overbeviste juryen bestående av 24 fagjournalister, og scoret spesielt høyt innen kjørekomfort, arbeids- og levekvalitet, sikkerhet, drivstoffeffektivitet, konnektivitet, og innovative tjenester.
Les mer
Bilde av MAN TGS

MAN TGS

MAN TGS er unikt tilpasnings­dyktig: enten du bruker den til tung lokal- og distribusjons­transport, på bygge­plasser, til kommunale tjenester eller til spesielle oppgaver, er MAN TGS en allsidig lastebil som er perfekt skreddersydd for industriell bruk.
Les mer
Bilde av MAN TGM og TGL

MAN TGM og TGL

En pålitelig duo, de er hver for seg. MAN TGM- og TGL-seriene er en kraftig kombinasjon av profesjonalitet og produktivitet. De kan skryte av alle egenskapene som har gjort MAN synonymt med innovativ, pålitelig mobilitet.
Les mer
Bilde av MAN eTGM – Helelektrisk

MAN eTGM – Helelektrisk

Bruk den banebrytende ytelsen til våre MAN eTrucks for å lykkes med din forretning: Den kjører utslippsfritt, stillegående og er ekstremt pålitelig.
Les mer