MAN TGM og TGL

MAN TGM og MAN TGL: Proffer i distribusjonstrafikk

En pålitelig duo, de er hver for seg. MAN TGM- og TGL-seriene er en kraftig kombinasjon av profesjonalitet og produktivitet. De kan skryte av alle egenskapene som har gjort MAN synonymt med innovativ, pålitelig mobilitet. Uansett hvilken av de to lastebilene du klatrer inn i, vil du oppdage at maksimal effektivitet allerede er om bord. MAN TGM og TGL vil garantert imponere deg med deres toppkvalitet også.

Arbeid og fornøyelse først

Komfortabel innstigning
Den sentralt plasserte innstigningen gir høyeste komfort selv om du ofte går inn og ut.
Sjåføren i fokus
Den førerfokuserte cockpiten gir bykjøring enklere. Takket være stort synsfelt og betjeningselementer med ideell tilgjengelighet.
Intelligent assistanse
Styrehjelp, digitalt utvendig speil og LCS sikrer best mulig oversikt – også i kritiske kjøresituasjoner.

MAN D08-motor: mindre er mer

MAN D08-motoren er et ekte multitalent: Ikke bare veier den mindre enn forgjengeren, den sparer også drivstoff og reduserer vedlikeholdskostnadene takket være den slankere konstruksjonen. Alt dette uten å ofre effektiviteten. Takket være SCR uten EGR er den i tillegg optimalt utrustet for eksosstandarden Euro 6. Dette viser hvor enkelt det er å gjøre noe mindre til noe mer du kan stole på.

Lastebilen, som ankommer

Med mobilitetsgarantien fra MAN kan du knapt stoppes. Uansett hvor du er – med MAN mobilitetsgaranti sørger vi for at kjøretøyene dine alltid er klare til bruk. Ved teknisk svikt tar vi oss av lastebilen din på stedet eller frakter den til nærmeste MAN-servicestøttepunkt. Dersom reparasjonen ikke lar seg gjøre samme dag, ordner vi et erstatningskjøretøy til deg. For uansett hvor det er en MAN-medarbeider, er det også en vei.

Salgsrepresentant for MAN i Agder

Johannes Erlandsen

johannes.erlandsen@man.eu


47 46 26 77
IVECO Godkjent service verksted