MAN TGX

MAN TGX: SUKSESS HELE VEIEN
MAN TGX er «International Truck of the Year 2021»! Den løvesterke totalpakken til MAN TGX overbeviste juryen bestående av 24 fagjournalister. MAN TGX scoret spesielt høyt innen kjørekomfort, arbeids- og levekvalitet, sikkerhet, drivstoffeffektivitet, konnektivitet, innovative tjenester samt betjenings- og skjermfilosofi.

UNIK EFFEKTIVITET OG LØNNSOMHET
OPPTIL 3,7 % YTTERLIGERE DRIVSTOFFBESPARELSE MED MAN TGX
Takket være økonomiske motorer i Euro 6 og andre effektivitetsfremmende innovasjoner sparer MAN TGX opptil 3,7% drivstoff.

FULL LAST MED SPARSOMMELIGHET
Målet med motorene våre for MAN TGX er klart: Mer kraft med mindre forbruk.
Den som vil i teten, trenger en pålitelig motor. MAN gjør det som er nødvendig for å sikre dette. I MAN TGX sørger de kraftige og effektive D15-, D26- og D38-motorene for mer nyttelast og sparer samtidig drivstoff. Den automatiske girkassen MAN TipMatic 122) med mindre egenvekt samt dynamisk dreiemomenttilpasning og turtallsreduksjonen med MAN EfficientRoll gir enda mer økonomisk kjøring. Dermed synker drivstofforbruket i langtransport ved minimalt lavere gjennomsnittshastighet. Slik sparer MAN TGX sammen med andre effektivitetsforsterkende innovasjoner inn ytterligere 3,7 % drivstoff.

Videre, sterkere, mer økonomisk.
Mottoet for MAN D26 er: «Det kan gjøres enda bedre». Det gir opptil 80 kg høyere nyttelast, 10 hk mer og et høyere dreiemoment på +100 Nm for å bringe bedriften din videre fremover. Med den kompakte og slanke MAN D15 kunne vekten sammen med den optimaliserte akseldriften til og med reduseres med opptil 300 kg. Mindre, som blir mer for deg.

Lettere, mer intelligent, mer effektiv.
Hvis mindre skal bli mer, girer vi ganske enkelt ned ett gir. Slik er det f.eks. med vårt girsystem MAN TipMatic 122). Den automatiserte girkassen har tolv gir forover og to i revers og gir en vesentlig merverdi i forhold til sammenlignbare girkasser med flere gir: mindre drivstofforbruk samt rundt 70 kg lavere egenvekt og dermed tilsvarende høyere nyttelast. Det er tungtveiende grunner for oss til å satse på MAN TipMatic 122) på alle trekkvogner i den tunge serien.

Salgsrepresentant for MAN i Agder

Johannes Erlandsen

johannes.erlandsen@man.eu


47 46 26 77
IVECO Godkjent service verksted